<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

« takaisin blogin etusivulle

Warrior Coffeelle Myönnettiin Avainlippu-Merkki

Julkaistu 15.08.2017 | Aihe: Voikahvi, Kahvi, Ajankohtaista, Kahvikone työpaikalle, Jälleenmyynti ja kahvilat

Avainlippu-palvelu_800x800-1

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Warrior Coffeen Toimistokahvipalveluille Avainlippu-merkin. Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa toimivalle ja suomalaisia työllistävälle palvelulle.

Toimistokahvipalvelumme sai alkunsa Warrior Coffeen perustaja Riku Uskin palavasta halusta parantaa kahvikulttuuria työpaikoilla. Warrior Coffeen palvelu ei kata pelkästään kahvilaitteiden sekä kahvin toimitusta toimistolle, vaan tarvittaessa sisältää kokonaisvaltaisen konseptisuunnittelun, joka edustaa asiakasyrityksen toiveita ja tarpeita.

Warrior Coffee toimii työyhteisön viihtyvyyden ja hyvinvoinnin tukena sekä sparrikaverina asiakkailleen. Warrior Coffeen asiakkaita ovat esimerkiksi Tieto, Microsoft Flux ja Eficode. 

”Vaikuttavan toimistokahvikulttuurin edistäminen Suomessa ja sen avulla työviihtyvyyden lisääminen työpaikoilla on meidän intohimo ja syy olemassaoloomme. Sen vuoksi haluamme korostaa, että palvelumme tuotetaan suomalaisin voimin. Maassa, jossa juodaan eniten kahvia henkilölukuun suhteutettuna, juodaan liian paljon huonolaatuista kahvia.

Meidän missio on olla läsnä asiakkaidemme arjessa paremman kahvikulttuurin voimin. Haluamme välittää asiakkaillemme positiivista asennetta, joka on mukana myös meidän jokapäiväisessä tekemisessä.”

– Riku Uski, perustaja, Warrior Coffee

 

MITEN AVAINLIPPU-MERKki ansaitaan?

Availippu-merkki voidaan myöntää tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät seuraavat kohdat: 

 • Kotimaisuusaste Avainlipputuotteissa ja -palveluissa on oltava vähintään 50% 
 • Avainlippumerkki kertoo, että tuote tai palvelu on tuotettu Suomessa sekä toiminta tapahtuu Suomesta käsin
 • Yrityksen pääkonttori ja johto ovat Suomessa sekä kotimaisen omistusosuuden on oltava merkittävä - Warrior Coffeen omistusosuus on 100% kotimainen
 • Avainlippumerkki helpottaa kuluttajia valitsemaan laadukkaan suomalaisen tuotteen tai palvelun
 • Merkin alla olevat palvelut ovat paikallisia ja vastuullisesti tuotettuja

Lue lisää: http://suomalainentyo.fi/yrity...

 

YKSITTÄISPAKATULLE VOIKAHVILLE MYÖNNETTIIN DESIGN FROM FINLAND-MERKKI

Warrior Coffeen yksittäispakatulle voikahville on myönnetty Design from Finland –merkki. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on suomalaista muotoilua. Se viestii laadusta sekä nykyaikaisesta muotoilusta. Design from Finland -merkki on osoitus suomalaisesta tuotekehittelystä.

warrior-coffe-original-pikavoikahvi

Maista nyt! 

Yksittäispakattu voikahvi saapui Warrior Coffeen valikoimaan vuoden 2016 maaliskuussa. Nyt tuotetta tilataan ympäri maailmaa ja kaukaisimmat jakelijat sekä jälleenmyyjät löytyvät Japanista (ks. myös Kidemaa).

Tuotteen helppokäyttöisyys arjessa sekä maku kerää kiitosta. Valikoimasta löytyy Warrior Coffee Original pikavoikahvi sekä luontaisella vanilja-aromilla maustettu Warrior Coffee Vanilla pikavoikahvi. Kuivapakastetun luomukahvin lisäksi tuote sisältää gheetä, eli kirkastettua voita, sekä kookosöljyä.

”Olemme panostaneet paljon tuotekehitykseen, makuun, muotoiluun sekä helppokäyttöisyyteen. Olemme onnistuneet luomaan mielenkiintoisen tuotteen, jonka tarkoitus on helpottaa asiakkaidemme arkea. Meille on tärkeää, että tuotekehittely tapahtuu Suomessa.”

 

Warrior Coffee - Parempaa kahvia toimistolle  

Meillä on ollut suuri rooli monen työpaikan kahvikulttuurin parantamisessa, olisiko nyt teidän vuoronne? Olipa työpaikkanne koko 5 tai vaikka 5000 henkeä, kutsu meitä ja riennämme apuun – teemme kahvitauosta elämyksen, joka vaikuttaa koko liiketoimintasi hyvinvointiin.

 

Ota yhteyttä sivulta löytyvällä lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan:

 

TOIMISTOKAHVI & MYYNTI

null

 

Riku Uski, perustaja
+358 44 5555 575
riku at warriorcoffee.com

 


LATAA ILMAINEN TOIMISTOKAHVIN KÄSIKIRJA

Opi kaikki tarpeellinen onnistuneen kahvikulttuurin luomiseksi toimistolla - lataa ilmaiseksi 70-sivuinen kuvitettu oppaamme!

Sisältö:

 • Kahvikulttuurin merkitys työpaikoilla
 • Vinkit täydellisen kahvihetken luomiseksi
 • Kahvilaitteiden valinta työpaikalle
 • Espressolaitteen hankinta työpaikalle
 • Kahvin myyntihinnan muodostuminen
 • Kahvin paahtamisen ABC
 • Voikahvi ja tee

LATAA ILMAINEN TOIMISTOKAHVIN KÄSIKIRJA TÄSTÄ

Julkaistu 15.08.2017
Aihe: Voikahvi, Kahvi, Ajankohtaista, Kahvikone työpaikalle, Jälleenmyynti ja kahvilat