<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

« takaisin blogin etusivulle

Sami Hedberg luottaa voikahvin voimaan

Julkaistu 26.12.2016 | Aihe: Voikahvi, Ajankohtaista, Warriorit

Warrior-Coffee-Hedberg

Viihteen monitoimimies Sami Hedberg on lähtenyt mukaan suomalaiseen Warrior Coffee –kahviyritykseen. Sami tukee voimakkaasti kasvavaa yritystä monipuolisella osaamisellaan ja myös sijoittajana.

 

null

 

Sami Hedberg on tutustunut voikahviin vuonna 2015, jolloin hänen onnistui laihduttaa mm. oikeanlaisen ravinnon, liikunnan sekä voikahvin avulla. Samia tuolloin valmensi Tomi Kokko, joka on Suomessa tunnettu elämänmuutosekspertti ja Lean In Five Weeksin perustaja. Warrior Coffee paahtaa käsin kahvit Tomi Kokon sekä Puhdistamon kanssa yhteistyössä tehtyyn Five Am Coffee -tuotesarjaan. 

“Tiedän omakohtaisen kokemuksen kautta miten paljon voikahvista saa iloa elämään. Onnistuin laihduttamaan paljon vuonna 2015 ja voikahvi oli tällöin tärkeä osa projektiani. Tutustuessani Warrior Coffeen tiimiin ja tuotteisiin tiesin heti, että haluan lähteä tukemaan näin mahtavaa suomalaista tarinaa eteenpäin!” kommentoi Sami Hedberg.

Warrior Coffee toivottaa Samin tervetulleeksi

Sami Hedbergin mukaantulo on mieluisa lisä Warrior Coffeelle.

“Samin energia, asenne ja aito into tekemiseen on loistava lisä yrityksellemme. Meidän huumorintaju ja ajatukset alan mahdollisuuksista kohtasivat loistavasti joten olen erittäin iloinen, että saatiin Sami tiimiin. Sami tunsi ennestään tiimistämme myös Elastisen, joten mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea päästään tekemään kahvikulttuurin uudistamiseksi yhdessä.” kertoo Warrior Coffeen toimitusjohtaja ja perustaja Riku Uski.

 

Oletko jo maistanut yksittäispakattuja voikahvejamme? 

warrior-coffe-original-pikavoikahvi
Warrior Coffeessa luomukahvi, neitsytkookosöljy sekä kirkastettu voi on yhdistetty samaan, helppoon ja nopeaan
pakkaukseen, jotta voit nauttia voikahvista missä ikinä liikutkin.

Maista nyt!

 

Vierailu kahvitilalla Sami Hedbergin kanssa

Sami on ollut aktiivisesti mukana kehittämässä Warrior Coffeen toimintaa sekä osallistunut järjestämiimme aktiviteetteihin.  Keväällä 2018 saimme mahdollisuuden tutustua kahvitiloihin Indonesiassa Indonesian suurlähettiläiden vieraina. 

Indonesian-Coffee-Farm

Kävimme Balilla, MT. Agungin vuorien rinteillä, sijaitsevalla luomutilalla tutustumassa viljelijän arkeen sekä tilan toimintaan. Vaikkakin visiittimme jäi lyhyeksi, oli kokemus silmiä avaava. 

Usealla viljelijällä on haasteita saada elantonsa pelkästään kahvin viljelystä. Tilalla kasvatetaan kahvin lisäksi muita elintarvikkeita elannon varmistamiseksi. Ilmastonmuutos ja Indonesian lämmin ilma aiheuttaa haasteita etenkin Arabica-kahvin viljelyyn, sillä Arabica-papu viihtyisi mielellään leudommassa ilmastossa. Lämpö kiihdyttää marjan kypsymistä, joka puolestaan vaikuttaa makuun. Viljelijät tekevät pitkää päivää rankoissa olosuhteissa. Arvostus näitä arjen sankareita kohtaan on suuri! 

Lue myös artikkelimme aiheesta: 

Ilmaston muutos uhkaa myös kahvia 

 

Riku-Uski

Yhteystiedot ja tiedustelut:

Riku Uski, toimitusjohtaja
Warrior Coffee Oy Ltd
+358 44 555 5575
riku@warriorcoffee.com


Näin teen voikahvia

Löydät tältä sivulta kaksi erilaista (yhtä hyvää!) ohjetta voikahvin valmistamiseen. Ennen kuin hyppäämme niihin, tässä on muutamia etuja miksi sinunkin kannattaisi nauttia voikahvista:

  • Saat siitä välittömästi pitkäkestoista energiaa
  • Se auttaa sinua keskittymään haastavimpiinkin tehtäviin
  • Se hillitsee nälän tunnetta
  • Se voi auttaa kehoasi polttamaan rasvaa - varmista silti, että ruokavaliosi sekä liikuntatottumuksesi ovat tasapainossa
  • Se maistuu todella hyvälle (kokeile, jos et usko!)

Lue lisää aiheesta täältä>> 

Julkaistu 26.12.2016
Aihe: Voikahvi, Ajankohtaista, Warriorit