<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

« takaisin blogin etusivulle

Onhan siinä avainlippu?

Julkaistu 12.06.2018 | Aihe: Ajankohtaista, Kahvikone työpaikalle, Jälleenmyynti ja kahvilat

onhan_siina_avainlippu

Warrior Coffeen toimistokahvipalvelulta löytyy!

 Olemme mukana Onhan siinä Avainlippu? -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä palvelumme taustalla.

”Entä jos ostopäätöshetkellä kysyisitkin tuotteen hinnan lisäksi: Onhan tuotteella Avainlippu -merkki?

Mikä on Avainlippu-merkki? 

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 79 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipu-merkin joko erittäin hyvin tai melko hyvin. Tunnettuus yrityspäättäjien keskuudessa on 92 prosenttia. Suomalaisista suurin osa (71 %) on sitä mieltä, että Avainlippu tuotteessa vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti. 

Yritykset, jotka ostavat palveluja Avainlippu-merkillä varustelluilta toimijoilta, osoittavat toiminnallaan tukensa suomalaiselle työlle. 

 

Avainlippu - Warrior Coffee

 

MITÄ AVAINLIPPU TARKOITTAA yrityksen näkökulmasta?

Avainlippu-merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden tuotteiden tai palvelujen kotimaisuusaste on vähintään 50 %.  Yrityksen ansaitsema merkki viestii siitä, että tuote tai palvelu on tuotettu Suomessa sekä toiminta tapahtuu Suomesta käsin. Lisäksi yrityksen pääkonttori sekä johto sijaitsevat Suomessa ja yrityksen kotimaisen omistusosuuden on oltava huomattava; Warrior Coffeen omistusosuus on 100% kotimainen.

Avainlippu-merkin tarkoitus on helpottaa kuluttajaa suosimaan laadukkaita suomalaisia tuotteita sekä palveluja. Merkin alla olevat palvelut ovat paikallisia ja vastuullisesti tuotettuja. Suomalaisen työn puolesta tehty valinta lisää työllisyyttä kotimaassa, kohottaa taloutta ja luo positiivista ilmapiiriä suomalaisen työn piirissä.

Tutustu lisää! 


LATAA ILMAINEN TOIMISTOKAHVIN KÄSIKIRJA

Opi kaikki tarpeellinen onnistuneen kahvikulttuurin luomiseksi toimistolla - lataa ilmaiseksi 70-sivuinen kuvitettu oppaamme!

Sisältö:

  • Kahvikulttuurin merkitys työpaikoilla
  • Vinkit täydellisen kahvihetken luomiseksi
  • Kahvilaitteiden valinta työpaikalle
  • Espressolaitteen hankinta työpaikalle
  • Kahvin myyntihinnan muodostuminen
  • Kahvin paahtamisen ABC
  • Voikahvi ja tee

LATAA ILMAINEN TOIMISTOKAHVIN KÄSIKIRJA TÄSTÄ

Julkaistu 12.06.2018
Aihe: Ajankohtaista, Kahvikone työpaikalle, Jälleenmyynti ja kahvilat