<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

« takaisin blogin etusivulle

Näin valitset kahvikoneen kotiin ja pienelle toimistolle

Julkaistu 18.03.2019 | Aihe: Ajankohtaista, Kahvikone työpaikalle, Jälleenmyynti ja kahvilat, Välineet

nivona-warrior

Kahviautomaatti helpottaa arkea ja nykyään löytyykin erittäin laadukkaita laitteita cappuccinojen, espressojen ja muiden herkkukahvien valmistamiseen, ilman että pankkia pitää räjäyttää. Tervetuloa tutustumaan sveitsiläis-saksalaisiin laadukkaisiin Nivonan kahviautomaatteihin.

Nivona-kahviautomaatit ovat onnistuneet yhdistämään korkean laadun sekä kohtalaisen hintatason. Tiedämme, kuulostaa utopialta. Olemme vuosien saatossa testanneet lukuisia erilaisia kahviautomaatteja ja usein niistä löytyy vähintään yhdestä osa-alueesta suuri kompromissi tai puute.

Tärkeimpiä ominaisuuksia kahviautomaatille ovat:

 • Laadukas kahvimylly (jauhaa kahvipavut tasaisesti)
 • Laadukas uutinyksikkö (uuttaa tasalaatuisesti kahvit, kestävä)
 • Helppokäyttöinen valikko ja asetusten muuttaminen
 • Helppo puhdistaminen ja ylläpito
 • Tyylikäs ulkomuoto ja kokonaisuus

Mikäli mikä tahansa ylläolevista ominaisuuksista jää puutteelliseksi, kokonaisvaikutelma jää herkästi heikoksi. Siksi olemmekin erityisen iloisia, että voimme tarjota nyt asiakkaillemme Nivona-kahviautomaatit, jotka lunastavat laadukkaalle kahviautomaatille meidän mielestämme vaadittavat ominaisuudet.

Huom. jos etsit lisätietoa kahvikulttuurin kehittämisestä toimistolla, tutustuthan kattavaan infopakettiimme tästä.

YLEISTÄ NIVONA-KAHVIAUTOMAATEISTA

Nivona on vuonna 2005 perustettu saksalainen yritys, jonka missiona on yhdistää huipputeknologia käytännöllisyyteen ja laatuun. Nivona-kahviautomaatit valmistetaan Sveitsissä (sekä osa malleista Portugalissa) - eli maissa, jotka ovat tunnettuja laadukkaasta valmistavasta teollisuudesta. Swiss quality.

Nivonan mallisto koostuu eri kokoisista ja erilaisin ominaisuuksin varustetuista kahviautomaateista. Valikoimasta löytyy perusominaisuuksin varustetut alle tuhannen euron kahviautomaatit sekä myös erittäin edistynein ominaisuuksin varustellut mallit, joilla voidaan kahvireseptejä säätä hyvinkin tarkasti omien mieltymysten mukaan.

Meidän valikoimistamme löydät Nivonan suosituimmat ja meidän mielestämme parhaat mallit, jokaisesta hintaluokasta. Lisäksi kauttamme hankitulle Nivona-kahviautomaatille myönnetään 2-vuoden takuu, sekä kotimainen takuuhuolto.

Olitpa hankkimassa kahviautomaattia toimistolle tai kotiin, tässä meidän mielestämme plussat sekä miinukset Nivona-kahviautomaateista:

PLUSSAT: 

+ Laadukas kahvimylly, joka jauhaa tasaisesti 
+ Laadukas uutinyksikkö, joka varmistaa erinomaisen kahvin
+ Laajat säätömahdollisuudet aromiprofiilien mukaan - samasta kahvista saa hienosti esiin erilaisia makuja
+ Intuitiivinen käyttöliittymä ja käyttökokemus
+ Erittäin helppo puhdistaa ja ylläpitää, ei vaadi erillistä asennusta

+ Maidonvaahdotustoiminnot erottuvat edukseen
+ Tyylikäs ulkomuoto - valikoimassa sopivia malleja moneen sisustukseen

MIINUKSET:

- Vain vesitankkiversiot saatavilla (vaikkakin suuret vesitankit) ks. WMF kahviautomaatit kovempaan käyttöön
- Mikäli tarvetta on saada 10 henkilölle kahvia nopeasti, suodatinkahvinkeitin tai suurempi kahviautomaatti voi olla parempi vaihtoehto

 Nivona 779 white

MITÄ JUOMIA NIVONA-KAHVIAUTOMAATILLA VOI VALMISTAA?

Kahviautomaateissa ei ole suodatinpaperia, vaan kahvi valmistuu uutinyksikön ja puristetun kahvikakun läpi. Nivona-kahviautomaatilla voit valmistaa mm. seuraavia juomia:

 • Espresso
 • Cappuccino
 • Americano
 • Cafe Latte (maitokahvi)
 • Latte Macchiato (vaahtoisampi kahvijuoma)

Tämän lisäksi mallista riippuen, voit tallentaa omia reseptejä automaattiin mieltymystesi mukaan (7-sarjan laitteista eteenpäin). Cappuccino tuplaespressolla? Onnistuu. Huikeana ominaisuutena voi pitää myös omaa Nivona-aplikaatiota, jolla voit hallita reseptejä ja tilata juoman (mallista 769 ylöspäin)

Näistä ominaisuuksista johtuen, Nivona valikoitui meidän lämpimästi suosittelemaksi merkiksi niin kotiin kuin pieneen toimistoon. Löytyypä meiltä näitä rivissä tälläkin hetkellä 4 erilaista toimistoltamme - tervetuloa testaamaan, jos olette toimistolle hankkimassa koneita :)

5 asiaa huomioitavaksi kahvikonetta valittaessa pienelle toimistolle

Olette siis päättäneet siirtyä kahviautomaatin käyttöön toimistollanne, mainiota! Jotta onnistutte valitsemaan tarpeitanne palvelevan kahviautomaatin, listasimme tähän sinulle muutaman seikan huomioitavaksi ennen hankintaa:

 1. Montako henkilöä teillä juo kahvia / toimistollanne työskentelee? (vaikuttaa laitteen kokoon ja sen kapasitetttiin valmistaa kahvia)
 2. Millainen budjetti kahviautomaatille on? (halvin ei ole useinkaan paras - paras hinta-laatusuhde takaa yleensä hyvän lopputuloksen)
 3. Löytyykö toimistolta käsiparit puhdistamaan kahviautomaatin ja pitämään siitä huolta? (peruspuhdistus mm. maitoletkuille)
 4. Mihin kahvikone laitetaan? (Nivonan kahviautomaatit on helppo plaseerata minne vain, vesitankki on irroitettava)
 5. Millaista kahvia halutaan juoda? (onneksi kahveissa on valinnan varaa, tutustu esim. meidän valikoimaan tästä)

Nivonan kahviautomaatit soveltuvat jopa 15 henkilön työpaikalle (mallit 960, 1030) ja suuremmallekin porukalle, jos käytössä on esim. suodatinkahvilaitteistoa. Yhtä lailla esim. 960 on erinomainen valinta kotiin kahvin suurelle ystävälle.

Nivona-kahviautomaatit verkkokaupassamme >>

Mikäli haluat oppia lisää kahvikulttuurin kehittämisestä työpaikalla, suosittelemme lämpimästi lukemaan tämän artikkelin.

Näyttökuva 2019-02-18 kello 13.00.03

HELPPOKÄYTTÖINEN KAHVIAUTOMAATTI KOTIIN

Kotona kahviautomaatin tärkein tehtävä on saattaa arjen soturit päivittäin työmatkalle. Kahviautomaatti helpottaa arkea huomattavasti ja voit nauttia erinomaisen cappuccinon keskellä kiireistäkin arkiaamua. Kaikki kahviautomaatit eivät kuitenkaan ole samasta puusta veistettyjä, vaikka joskus päällepäin saattaa siltä näyttää.

Nivona-kahviautomaatit ovat tehty lopputuote, eli laadukas kahvi mielessä. Nivonan mallistosta erinomaisia peruskahvikoneita ovat sekä 520 että 530, joilla jokainen voi siirtyä mainioiden espressopohjaisten juomien maailmaan. Näissä malleissa käyttövalikko on yksinkertaistettu ja symbolipohjainen. Maidonvaahdotus tapahtuu asettamalla vaahdottimen letku esim. maitolasiin, josta laite imee maidon ja vaahdottaa kuppiisi.

Seuraavissa malleissa, kuten 769:ssä löytyy jo nippu lisää ominaisuuksia kuten oma tallennettava resepti ja Aroma Balance System jonka avulla voit säätää lempijuomasi aromin juuri kohdalleen.

Vuoden 2019 huippu-uutuus on 960, jonka huippuluokan ominaisuuksiin kuuluu mm. suuri värillinen kosketusnäyttö, 9 tallennettavaa reseptiä ja baristatoimintoja joilla kahvien reseptejä voi säätää vielä pidemmälle. 960:n mukana tulee myös oma 1 litran maitosäliö.

Kaikkiin 7-10 -sarjan Nivona-kahviautomaatteihin on saatavilla maitosäiliöt lisävarusteina, joista viilennetty NICO on erittäin suositeltava esim. 960:n ja 1030:n kaveriksi (voit laittaa maitopurkin suoraan coolerin sisään).

Tärkeää on myös, että takuuhuolto ja takuu toimivat. Meidän kauttamme ostetuilla Nivona-kahviautomaateilla on 2-vuoden takuu ja kotimainen takuuhuolto.

Kauttamme saat myös pesuaineet sekä vedensuodattimet Nivona-kahviautomaatteihin kätevästi verkkokaupastamme.

--

Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle apua! Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sinua, kirjoittele hello@warriorcoffee.com niin vastailemme sinulle pian. 

Nivona-kahviautomaatit verkkokaupassamme >>

 


LATAA ILMAINEN TOIMISTOKAHVIN KÄSIKIRJA

Opi kaikki tarpeellinen onnistuneen kahvikulttuurin luomiseksi toimistolla - lataa ilmaiseksi 70-sivuinen kuvitettu oppaamme!

Sisältö:

 • Kahvikulttuurin merkitys työpaikoilla
 • Vinkit täydellisen kahvihetken luomiseksi
 • Kahvilaitteiden valinta työpaikalle
 • Espressolaitteen hankinta työpaikalle
 • Kahvin myyntihinnan muodostuminen
 • Kahvin paahtamisen ABC
 • Voikahvi ja tee

LATAA ILMAINEN TOIMISTOKAHVIN KÄSIKIRJA TÄSTÄ

Julkaistu 18.03.2019
Aihe: Ajankohtaista, Kahvikone työpaikalle, Jälleenmyynti ja kahvilat, Välineet