<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

« takaisin blogin etusivulle

Joululahja kahvin ystävälle

Julkaistu 16.11.2017 | Aihe: Voikahvi, Kahvi, Ajankohtaista

Joululahja-Warrior-Coffee

Hou hou, kiltit kahvin ystävät! Pian on joulu! Entä, jos hankkisit joululahjat ajoissa tänä vuonna? Warrior Coffee tarjoaa joululahjaideat ja -vinkit joulun 2017 toivotumpiin joululahjoihin... koska kuka ei pidä kahvista? Tutustu myös meidän rasvaiseen joulukahviin ja -kaakaoon!

Miksi hankkia erikoiskahvia? 

1. Laadukkaasta kahvista et löydä epämukavia sivumakuja. 

Kaikki lähtee kahvipavusta. Laadukas papu on kerätty käsin siinä vaiheessa, kun marja on optimaalisen kypsä. Kahvin makuun myös vaikuttaa veden sekä kahvin suhde! Kannattaa siis noudattaa amattilaisen ehdottamia reseptejä kahvia valmistaessa! 

2. Luomukahvi on puhtaampi valinta.

Luomukahvin viljelyssä ei käytetä lisäaineita eikä viljelyvaiheessa käytetä kemikaaleja tai torjunta-aineita. Tiesitkö, että Warrior Coffeen paahtimokin on luomusertifioitu? 

3. Laatukahvissa on laaja makuprofiili.

Tiesitkö, että kahvissa on laajempi makumaailma kuin viineissä? Laadukkaassa kahvissa eron huomaa maussa. Kokeile vaikka, jos et usko! Makunystyrät heräävät ja oppivat maistelemaan kahveja harjoituksen kautta. 

4. Laadukkaan kahvin valmistus ja nauttiminen on jo itsessään elämys.

Kahvihetken ja sen nauttiminen ei tarvitse olla pikainen tankkaus, jotta koneisto taas toimii. Voit lisätä kahvihetkeesi elämyksellisyyttä jo kahvin valmistusvaiheessa. 

Kokeile esimerkiksi:

  • Kahvin jauhaminen tuoreeltaan. Hanki mylly ja kahvisi papuina. Pavuissa kahvin aromit säilyvät pidempään ja kahvin maku pääsee paremmin oikeuksiinsa. Kannattaa hankkia pavut mahdollisimman tuoreina. 
  • Mittaa kahvi huolella. Suosittelemme käyttämään kahvireseptiä, jossa kahvia tulee noin 62 g litraan vettä. Valmista kahvia tästä valmistuu vähemmän, sillä osa vedestä haihtuu uuttamisvaiheessa ja kaikki vesi ei läpäise suodatinpaperia. 
  • Kokeile kahvin uuttamista käsin. Näin pääset kosketuksiin kahviin jo valmistusvaiheessa. Tuoksut ovat vahvempia ja kahvin valmistuksesta tulee elämys. Manuaaliseen uuttoon suosittelemme esimerkiksi Chemex -lasikarahvia tai V60-suodatinsuppiloa

Yllätä siis tänä jouluna läheisesi paremmalla kahvilla! Parhaillaan pääset nauttimaan amatööribaristan valmistavia kahveja myös itse! 

 

JOULULAHJAIDEAT JA -VINKIT 

Warrior Coffee Paahdetut Kahvit

 

Joululahja nautiskelijalle

Kahvin ystäville sekä harrastajille laadukkaat paahdetut kahvit on mieltä lämmittävä yllätys paketissa. Warrior Coffeen luomukahvit ovat käsin paahdettu ja olemme yksi harvoista luomusertifioiduista paahtimoista Suomessa. Ylläolevasta kahviherkuttelijan paketista löytyy Warrior Coffee Peru, Peru Dark sekä Kolumbia -kahvit.

Herkkuhetket on taattu tällä värisuoralla! 

 

Warrior Coffee Kahvit

 

Aktiiviliikkujan joululahja

Aktiiviselle liikkujalle ja arjen ahertajalle hyvä lahjaidea on Warrior Coffeen Voi- & Suodatinkahvi -paketti. Voikahvi antaa nopeasti energiaa ja virtaa päivittäiseen tekemiseen. Meidän yksittäispakattu voikahvi kulkee helposti laukussa mukana työpaikalta harrastuksiin. Voikahvi valmistuu näppärästi termosmukissa tai blenderissä

Veihtoehtoina:


Tiesitkö, että Warrior Coffeen Pikavoikahvipaketteja koristaa nykyään Design From Finland –merkki? Lue aiheesta lisää täältä. Design from Finland -merkki on osoitus suomalaisesta tuotekehittelystä. Se viestii laadusta sekä nykyaikaisesta muotoilusta. 

WARRIOR COFFEEN JOULUISET RESEPTIT

 

null
 

Kiinnostaisiko mausteinen rasvakahvi,
hullutteleva 
metsäntuoksuinen Ruudolf -voikahvi
tai tuhti ja tummansuklainen raakakaakao? 

 

Tutustu Warrior Coffeen jouluisiin kahviresepteihin>>


Tutustu meidän valmiisiin kahvi- ja välinepaketteihin!

Warrior Coffeen tuotepaketit alennettuun hintaan! 

Valikoimasta löytyy yhdistelmiä suosituimmista kahveistamme sekä välineistä. Oletko esimerkiksi miettinyt kahvimyllyn ja vaa'an hankintaa?

Tutustu paketteihimme ja löydä omasi! 


Tutustu tuotepaketteihimme!

Julkaistu 16.11.2017
Aihe: Voikahvi, Kahvi, Ajankohtaista