<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

« takaisin blogin etusivulle

Five AM Coffee Yhteistyössä Tomi Kokon ja Puhdistamon kanssa

Julkaistu 18.09.2017 | Aihe: Voikahvi, Kahvi, Ajankohtaista, Warriorit

Warrior Coffee, Puhdistamo & Tomi Kokko

Tomi Kokko, Warrior Coffee ja Puhdistamo kehittivät yhteistyössä huippulaadukkaan kahvisarjan, jossa Warrior Coffee vastaa kahvien tuotannosta sekä paahdosta. Kahvituotteet sekä Five AM Coffee -tuotesarja on nyt saatavilla sadoista kivijalkakaupoista läpi Suomen. Oletko jo hakenut omasi?

 

 

Warrior Coffee Five AM Coffee -kahvisarjan paahtaja

Mitä syntyy, kun hyvinvoinnin, elämäntapojen, ravinnon ja kahvin huippuasiantuntijat Suomessa yhdistävät voimansa?

No siitähän syntyy kolmen vahvan toimijan yhteistyö, jonka lopputuloksena suomalaisten saatavilla on nyt laadukas Five AM Coffee-kahvisarja Puhdistamon jakelemana läpi Suomen. Tuotesarjan nimi ”Five AM Coffee” on Tomi Kokon tuotemerkki ja lempinimi voikahville.

 Mitä FIVE AM COFFEESSA on? 

Five AM Kahvisarja sisältää seuraavat tuotteet: 

  • Luomulaatuisen Pakurikahvin, jonka on paahtanut Warrior Coffee
  • Luomulaatuisen papukahvin, joka on käsin paahdettu 
  • MCT-öljyn
  • Kookosöljyn
  • Kirkastetun voin
  • FIVE AM COFFEE -jauhemixin, joka sisältää macaa, lucumaa sekä riisilesejauhetta

 

Kuka on Tomi Kokko? 

Warrior Coffee, Puhdistamo & Tomi Kokko

Kuva: Jouni Ranta

 

Tomi Kokko on Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti, joka tunnetaan tuhansien suomalaisten yleisen hyvinvoinnin vaikuttajana, 30 päivän ihmiskoe -dokumentin tekijänä sekä voikahvikulttuurin vankkana tukijana. Tomille ravinnossa laatu on avaintekijänä ja se pätee luonnollisesti myös kahviin. 

 

" Haluan tarjota kaikille mahdollisuuden oppia lisää puhtaasta ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kun löydät itsellesi sopivan ruokavalion, koko elämä aukeaa uudella tavalla. Tunnet itsesi energiseksi, jaksat treenata paremmin ja unelmien jahtaaminen helpottuu."

- Tomi Kokko

 

Vuonna 2018 Tomi Kokko kiersi läpi Suomen puhumassa puhtaasta ravinnosta sekä paremmista valinnoista ravintoon liittyen. Maaliskuussa 2018 startannut Koko Suomen ravintoremontti-kiertue nähtiin Suomen jokaisessa kaupungissa.

Kokon kiertuetta tukivat luonnollisesti myös Warrior Coffee sekä Puhdistamo. 

 

Puhdistamon, Tomi Kokon sekä Warrior Coffeen yhteistyö

Puhdistamo on suomalainen vuodesta 2008 asti toiminut huippulaadukkaisiin elintarvikkeisiin keskittynyt yritys, joka on tuonut laadukkaita tuotteita suomalaisten koteihin jo vuosia. 

Me Warrior Coffeella jaamme samat periksiantamattomat laatukriteerit kuin Tomi Kokko ja Puhdistamo - siksi oli mahtavaa lähteä yhdessä kehittämään uusia Five AM Coffee-kahveja yhteistyössä. Warrior Coffeen rooli yhteistyössä on vastata kahvien hankinnasta, paahtamisesta, laadunvalvonnasta ja pakkaamisesta. 

Laatukriteereihin kuuluu tuotteiden puhtaus, laadukkuus, eettisyys sekä elämyksellisyys. Intohimolla tehty, kuten Tomi Kokko voisi todeta.

 

Warrior Coffee, Tomi Kokko, Phdistamo & Sami Hedberg

 

Five Am Coffeen kahvit

Aloitimme vuonna 2016 kehittelemään Tomille kahvia. Prosessi uuden kahvin luomiseen alkaa kattavasta kahvien maistelusta sekä makuprofiilin luomisesta. Valitsimme aluksi yli kymmenen potentiaalista, luomusertifioitua kahvia, joista hiljalleen maistelemalla rajasimme vaihtoehdot muutamiin laatukahveihin. 

Kahvien paahtoasteita hiottiin aina 2017 elokuun alkuun asti. Ensimmäiset valikoidut kahvit ovat suodatinkahville jauhettu Five AM Coffee Pakurikahvi sekä Papukahvi. Pakurikahvi on keskitummaksi käsityönä paahdettu perulainen luomukahvi, johon on sekoitettu Puhdistamon laadukasta pakuriuutetta. Papukahviksi valikoitui luomulaatuinen keskitummaksi niin ikään käsityönä paahdettu guatemalalainen luomukahvi. 

 

Oletko jo maistanut Super Dark -kahviamme?
Super Dark on täydellisen makea ja
paahteinen voikahvin pohjalle. 

WarriorCoffee-Super-Dark-250g

Maista nyt!

 

Näiltä kahveilta on lupa odottaa mielettömiä makuelämyksiä, puhtautta sekä tasaista laatua. Molempia kahveja voi käyttää aivan normaalin kahvin tapaan tai laadukkaana pohjana voikahville, eli Five AM Coffeelle. 

Tuotteet ovat näillä hetkillä saatavilla läpi Suomen hyvin varustelluista kaupoista, käykäähän hakemassa omanne!

Inspiroivin yhteistyöterveisin,

 

IMG_20181102_105632_551

Riku Uski, perustaja
+358 44 5555 575
riku at warriorcoffee.com


Rasvat osana monipuolista ruokavaliota

Läpi ihmiskunnan historian rasvat ovat olleet olennainen osa ruokavaliotamme. Rasvat energialähteenä voivat toimia niin eduksemme kuin haitaksemmekin 1. Rasvojen edut sekä huomattavat laadulliset eroavaisuudet unohtuvat usein rasvaan liittyvissä keskusteluissa 2. Mikä sitten on olennaista pohdittaessa erityyppisten rasvojen terveysvaikutuksia?

Lue artikkeli täältä>>

Julkaistu 18.09.2017
Aihe: Voikahvi, Kahvi, Ajankohtaista, Warriorit