<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

« takaisin blogin etusivulle

Emilia Lahti on suomalaisen sisun perikuva

Julkaistu 07.02.2017 | Aihe: Warriorit

Emilia-Lahti-blogi.png

Sisu. Emilia Lahti, jos kuka, ymmärtää suomalaisen sisun ytimen. Tämä soturi aikoo juoksi sekä pyöräili 2400 kilometriä läpi Uuden-Seelannin, joka tarkoittaa matkassa 50 maratonia 50:ssä päivässä. Emilian juoksulla oli motiivi: rikkoa hiljaisuus väkivallan ympäriltä, joka on ollut Emilian missio projektilla Sisu Not Silence.

“Toiminnallinen ajattelutapa, joka mahdollistaa yksilöitä kurkottamaan heidän nykyisten rajoitteiden yli, toimimaan todennäköisyyksistä välittämättä ja muuttamaan esteet mahdollisuuksiksi.”

- Emilia Lahti

 

KUKA ON EMILIA LAHTI?

Emilia on rauhan puolestapuhuja ja yhteisöjen rakentaja. Tämä supernainen työstää Sisu Not Silence-projektin ohessa tohtoritutkintoa, jonka aiheena on itse sisu. Emilia joutui edellisessä parisuhteessaan väkivallan uhriksi. Hän haluaa oman tarinansa voimin antaa kasvot kaikille niille naisille, miehille ja lapsille, jotka ovat joutuneet omalla matkallaan kokemaan emotionaalista tai fyysistä väkivaltaa sekä kunnioittaa kaikkia niitä, jotka ovat selättäneet omat väkivaltaiset suhteensa.

 

Emilia-Lahti-blogi.png

 

Väkivalta parisuhteissa on edelleen vaiettu asia, josta on vaikea puhua. Ihmiset usein uskoo olevansa täysin yksin tilanteen kanssa. Tilastojen mukaan perheväkivalta on kuitenkin valitettavasti varsin yleinen ilmiö. Väkivalta, joka voi olla henkistä tai fyysistä, ei kohdistu pelkästään naisiin vaan yhtä hyvin uhri voi olla lapsi tai mies. Miehiin kohdistuvasta väkivallasta kuitenkin harvoin puhutaan, sillä aihe on hyvin arkaluonteinen ja harva mies nousee jakamaan tarinaansa. 

Emilian Sisu-projektin matka tähän pisteeseen on esimerkillinen kaikille, jotka ovat samalla tiellä kulkeneet. Emilia haluaa puhutella lempeästi ja hyväksyvästi jokaiselle väkivaltaa kohdanneelle yksilölle. Vaikka asia on vakava, haluaa Emilia juhlia jokaista, joka on omaa polkuaan kulkeneet pisteeseen, jossa väkivalta ei enää ole itseään määrittävä taakka.

Me täällä Warrior Coffeella tuemme Emiliaa välittämällä viestikapulaa eteenpäin.

 

Sisu run 2017 - Warrior Coffee

Me haastamme teidät tuomaan esille suomalaisen sisun, joka meissä kaikissa on. Jaetaan yhdessä tätä tärkeää viestiä eteenpäin äänekkäästi ja hyvällä fiiliksellä, jotta se saadaan viesti kuuluviin. Voit antaa äänesi Emilian projektille julkaisemalla kuvan omasta sisukkaasta hetkestäsi. 

Me järjestimme helmikuussa 2017 juoksutapahtuman Sisu Run 2017 by Warrior Coffee. Tapahtuma järjestettiin Kuusijärvellä, Vantaalla. Tapahtumassa mukana liikuttamassa oli elämäntapaekspertti Tomi Kokko. Liikunnallinen osuus sisälsi yhdessä liikkumista sekä toistemme kannustamista. Jälkihien kävimme huuhtomassa saunan kautta avannossa, jossa useat pääsivät tekemään oman sisutekonsa. 

 

Warrior-Sisu-Run

 

Tapahtuma oli intiimi ja hyvässä hengessä, hymy huulilla liikkumista yhdessä. Haluamme kiittää kaikkia osallistujia!

Voit tukea Emilian projektia omalla sisuteollasi. Käytäthän häsäreitä: 

#sisunotsilence  #warriorcoffee

 

Sisukkaita hetkiä! 

Toivoo,
Warrior Coffee

Julkaistu 07.02.2017
Aihe: Warriorit