<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

« takaisin blogin etusivulle

Death Before Decaf -kahvit Warrior Coffeen verkkokaupassa

Julkaistu 06.02.2019 | Aihe: Kahvi, Espresso, Jälleenmyynti ja kahvilat

DBD-kahvit

Iloisia uutisia kofeiinin rakastajille! Death Before Decafin paahdetut kahvit on nyt saatavilla Warrior Coffeen verkkokaupasta. Haluamme parantaa ja kehittää asiakaskokemusta jatkuvasti ja asiakastoiveiden mukaisesti päätimme tuoda Warrior Coffeen sisarbrändin tuotteet Warrior Coffeen verkkokauppaan.

Mikä on Death Before Decaf?

DBD on Warrior Coffeen alabrändi. Death Before Decafin kahvit ovat luomulaatuisia - kuten Warrior Coffeenkin kahvit. DBD:n kahvit käsitellään, paahdetaan ja pakataan Warrior Coffeen luomusertifioidulla paahtimolla Helsingin Pitäjänmäessä.

DBD syntyi vuonna 2016. Warrior Coffee kaipasi rinnalleen sisarbrändin, joka puhuttelee erilaista kohdeyleisöä. Warrior Coffeen asiakaskunta on kansainvälinen sekä yleisesti terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostunut. Death Before Decaf -brändillä haluamme puhutella suomalaisia kahvinjuojia, jotka haluavat kokeilla uusia kahvimakuja sekä tehdä asioita hiukan eri tavalla. Pääpaino DBD:llä on käsin paahdetuissa luomukahveissa, joita DBD:llä on hiukan laajempi valikoima. 

Punk-henkinen Death Before Decaf -kahvisarja sisältää tällä hetkellä neljä paahdettua suodatinkahvia sekä kaksi espressoa. Huomioithan, että kaikkia paahdettuja kahvejamme voi kuitenkin käyttää espresson valmistukseen  - lopputulos on aina hyvin erilainen riippuen kahvin paahtoasteesta sen luontaisten ominaisuuksien lisäksi. 

Tutustu lisää täältä!

 PAREMPAA TOIMISTOKAHVIA

Alussa oli intohimo – josta tuli harrastus – josta tuli työ – josta tuli todellinen kutsumus. Muutama vuosi sitten perustajamme Riku Uski alkoi pyöritellä päässään ideoita, miten työpaikkojen kahvikulttuuria voisi parantaa. Loppu onkin historiaa. Olemme onnistuneet tuomaan DBD taikaa jo lukuisille työpaikoille, kahviloihin, ja koteihin. Täällä teemme käsityönä kahvimagiaa Helsingissä, Pitäjänmäessä.

 

DBD-kahvi-muki-lahja

Mitä DBD:n kahvien siirtyminen Warrior Coffeen verkkokauppaan tarkoittaa käytännössä?

Jatkossa sinun on mahdollista tilata sekä Warrior Coffeen että Death Before Decafin kahveja samasta paikasta. Kahvien tilaaminen sekä maksaminen helpottuvat, kun voit hoitaa tilauksen yhdellä verkkosivulla. Pakkaamme ja lähetämme kahvit samasta osoitteesta, joten saat kahvilähetyksen kerralla kotiovellesi tai lähimpään postiin.

Ylläpidämme edelleen DBD:n verkkosivustoa ja voit vaihtoehtoisesti edelleen tilata kahvisi sieltä. DBD:n teevalikoima on edelleen saatavilla DBD:n verkkosivuilla. 

 

Rekisteröityneet asiakkaat

Jos olet rekisteröitynyt DBD:n verkkosivuille ja sinulla on ollut käytössäsi oma tili, voit jatkossa kirjautua samoilla tunnuksilla myös Warrior Coffeen verkkokauppaan. Jos olet jälleenmyyjä, toimisto- tai kahvila-asiakas, voit jatkossakin tilata kahvit jälleenmyyjätililtäsi. Muutos ei siis koske kahvila-asiakkaista, toimistoja tai jälleenmyyjiä.

Oletko kiinnostunut kokeilemaan myös Death Before Decafin/ Warrior Coffeen tuotteita toimistolla kahvilalla vai haluisitko mahdollisesti ruveta tuotteidemme jälleenmyyjäksi? Jos näin on, ota yhteyttä hello@warriorcoffee.com

Jäikö jotain kysyttävää?

Ei hätää, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit ottaa yhteyttä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen hello@warriorcoffee.com tai kiireellisissä asioissa voit soittaa meidän Pitäjänmäen paahtimolle numeroon: 040 5222830

Asiakaspalvelumme on auki maanantaista perjantaihin klo. 9.00-15.00 asti.


Death Before Decaf-kahvit hurmaa myös sinut!

Mitä odotat?  

Tustustu ja ihastu Warrior Coffeen sisarbrändiin; Death Before Decafiin. DBD:n kahvit täyttävät kaikkien kahviystävien villeimmätkin toiveet.

Löydät täältä sekä vaaleat että tummat paahdot suodatinkahveista espressoihin. Valmistaudu ihastumaan; vuodenaika, vuosi ja sato tuovat kaikki oman herkullisen vivahteensa kahvien makuun. 

Luomua tietysti. Käsin paahdettu kahvi Helsingin Pitäjänmäestä! 

Maista nyt!

Julkaistu 06.02.2019
Aihe: Kahvi, Espresso, Jälleenmyynti ja kahvilat